Хотелски комплекс

Топола Скайс Ризорт и Аквапарк - Мечтаното място за Вас и Вашето семейство!

ТОПОЛА СКАЙС РИЗОРТ И АКВАПАРК е хотелски комплекс, разположен в Северното Черноморие, на един от най-красивите заливи, с приказна гледка към безкрайните води на Черно море. Подходящ е както за уединение и спокойствие по време на вашата семейна почивка, за адреналин и вълнуващи емоции, така и за организиране на корпоративни и частни събития.

 

Водени от желанието да се погрижим за вашето щастие и спокойствие за една пълноценна семейна почивка, през годините наложихме своите традиции, подчинени на грижата за уют и комфорт. Неизменна част от ценностите ни непрестанно да се движим напред и да прилагаме нововъведения, които да осигурят това, от което имате нужда по време на вашия престой. Ето защо, не само че разширихме нашата база, за да ви осигурим повече простор и свобода, но и изградихме Аквапарк и Екшън парк, с които да допринесем за разнообразните условия за спорт и активности и да ви дадем емоцията за нещо ново, различно и приключенско. Погрижихме се и за вашето уединение с още по-модерни Спа и Уелнес процедури, които да върнат хармонията и баланса в ума и тялото, докато най-малките ни гости играят неуморно с грижите на аниматори в детския ни център.

 

Да отворите очите си широко и не само да мечтаете, а да се насладите на живописните места в района, на изумрудената морска вода, на прохладния бриз и красивите птици, защото всичко това е реалност и придава уникален чар на вашия престой. А всеотдайният ни и приятелски настроен екип ще ви дари хармоничен баланс между живописно приключение и приказна идилия.

 

Има много пъстри, слънчеви, морски и романтични моменти, които оставят своя отпечатък, но най-значимите за нас са вашите истории. Ние продължаваме да ги събираме, за да напишем заедно следващата страница от приказката, наречена Topola Skies.

 

Мечтаното място за Вас и Вашето семейство!