За успешни бизнес срещи - конферентни зали в Топола Скайс

Топола Скайс Ризорт и Аквапарк предлага отлична възможност за съчетаване на делова работа и развлечение. Бизнес гостите на комплекса могат да се възползват от перфектните условия за провеждане на бизнес конференции, семинари, обучения, презентации и коктейли. Освен това, тук можете да отпразнувате и специален повод, както и да организирате тийм билдинг, за да сплотите още повече служителите във Вашето предприятие и затвърдите Вашите фирмени ценности.

 

Зали за конференции и срещи в Топола Скайс

 

В хотелски комплекс Топола Скайс ще откриете добре оборудвани мултифункционални конферентни зали, в които да проведете Вашата фирмена среща. А безплатният паркинг осигурява лесен достъп на всички гости до бизнес помещенията.

За успешното провеждане на корпоративното Ви събитие ние предлагаме:

  • Две конферентни зали с капацитет до 120 места;
  • Удобно разположени столове;;
  • Високоскоростен безжичен интернет;;
  • Мултимедия;;
  • Широк екран, проектор и озвучителна уредба;;
  • Бяла дъска и флипчарт.;
Изпълнените с естествена светлина зали за мероприятия са идеалното място за бизнес разговори, а с богатият си опит в провеждане на събития, екипът на Топола Скайс ще се погрижи за комфорта на служителите Ви.

 

 

Незабравим тийм билдинг за Вашата фирма

 

С невероятните си панорамни гледки и многото удобства, хотелски комплекс Топола Скайс е перфектното място за отпразнуване на специален фирмен повод с прием на открито или тийм билдинг.

Като част от запомнящият се тийм билдинг, Вашите служители могат да се възползват от пакетите all inclusive, които включват:

 

Нашият екип от професионалисти ще Ви окаже съдействие и ще се погрижи за отличното обслужване на Вашите тийм билдинг нужди. Не се колебайте да се свържете с нас с предложения и запитвания.

Ако искате да се забавлявате, да подобрите комуникацията и приятелските отношения между всички в екипа на Вашата фирма или организация, подарете незабравим тийм билдинг на служителите си.

 

Отстъпка за ранни записвания
5% Отстъпка за онлайн резервации
Резервирайте сега!