www.topolaskies.com>Ресторанти> Основен ресторант

Основен ресторант

Нашето магнетично местоположение се допълва от просторните ни ресторанти и барове с вдъхновяващо меню и качествени напитки, допълвани от отлично обслужване.

 

Нашите готвачи са подготвили богат избор от прясно приготвени ястия, използвайки доставките от най-добрите локални производители. Огромното разнообразие от пресни и вкусно приготвени топли и студени ястия, show-cooking бюфет, свеж салатен бар се допълва от тематични кулинарни вечери и вкусни десерти, приготвени на място от нашите майстори-сладкари. За най-малките ни гости винаги има вкусни ежедневни предложения. Изберете вашето място за закуска – на просторните тераси с изглед към безкрайното море и фонтана, или в приятната атмосфера на един от двата ни основни ресторанта. При нас ще откриете всичко - от пресни сезонни зеленчуци и плодове до типичната българска баница.

 

Когато е време за релакс и отмора, независимо дали избирате коктейл или студена наливна бира, вие винаги ще откриете подходящото за това преживяване място – просторния Лоби бар, или двата модерни бар-басейна. Винаги ще похапнете следобедна закуска, в компанията на освежаващи напитки и висококачествен сладолед, които ще допълнят вашата пълноценна почивка с отлично настроение.

 

Ресторантът работи седем дни в седмицата както следва:

  • Закуска 8:00 ч. -10:00 ч.
  • Обяд 12:00 ч. -14:00 ч.
  • Вечеря 18:30 ч. -21:00 ч.

Топола Скайс Ризорт & Аквапарк запазва правото си да извършва промени в часовете на изхранване в ресторанта.