Топола Скайс - Вашият хотел с аквапарк на ръба на морето

Мечтаете ли си за почивка на море с аквапарк? В такъв случай Топола Скайс е идеалното място за Вас. Отдайте се на неповторими изживявания със семейството си в нашият хотел с аквапарк на ръба на Черно Море. Комплексът предлага разнообразни водни пързалки, подходящи за всяка възраст, а благодарение на пакетите all inclusive може да сте сигурни, че няма нищо да Ви липсва.

 

 

Топола Скайс Ризорт и Аквапарк предлага на своите гости да се възползват от многобройните водни атракциони. Тук ще откриете както съоръжения, подходящи за деца, така и плувен басейн, скоростни водни пързалки, декоративни водопади, джакузи, бар за храни и напитки, и множество други удобства и водни развлечения.
На територията на комплекса можете да откриете пет от най-атрактивните водни пързалки - "Aqua Tube", "Free Fall", "Black Hole", "Thunder Cruise" и "Turbolance". Тук ще намерите и единственият по рода си басейн с изкуствени вълни, а нашите най-малки посетители могат да се порадват на Детския воден замък, като си устроят героични водни битки.

 

Екстремният воден парк на Топола Скайс е само една от многото атракции, на които можете да се порадвате по време на горещите летни дни. За любителите на спиращите дъха преживявания, хотелът предлага богато оборудван екшън парк. Ако пък предпочитате отпускащите процедури, на територията на комплекса ще откриете нашите Dream спа и уелнес център, предлагащи услуги от най-висок клас.

 

Ценова листа на аквапарк Топола Скайс

 

Гостите на хотел Топола Скайс могат да се насладят на разнообразието от водни пързалки безплатно, като част от пакета all inclusive.

 

Външни гости следва да заплатят входна такса:

 

  Възрастни Възрастни (група**) Деца Деца (група**)
Цял ден 30лв. 27лв. на човек 15лв. 15лв. на човек
Половин ден*** 24лв. 22лв. на човек 12лв. 12лв. на човек

 

* Лица с ръст до 90см могат да използват съоръженията безплатно; 90-120см. - деца, 120см. - възрастни.

** Лица под 120 см използват само определени съоръжения

*** Група от минимум 5 човека

**** Цената за половин ден влиза в сила след 14:00ч.

 

Заплатената такса, както и пакетът all inclusive включват свободно ползване на шезлонги и чадъри.

През 2019-та година Аквапаркът ще отвори врати за своите посетители на 15 Юни и ще бъде с работно време 10:00ч. - 18:00ч.

 

Отстъпка за ранни записвания
5% Отстъпка за онлайн резервации
Резервирайте сега!