Ресторант за сватба Топола Скайс - За мечтаната сватба на морето

 

 

Доверете се на нас за да превърнем в реалност Вашата мечтана сватба на морето. Ако планувате своята брачна церемония, бъдете сигурни, че сватбеният ресторант на Топола Скайс Ризорт и Аквапарк ще Ви предложи всичко, от което се нуждаете.

 

Превърнете Вашия сватбен ритуал в романтична приказка и кажете "ДА” под открито небе, сред шепота на вълните и естествения декор, на фона на спираща дъха панорама.

 

Изживейте една незабравима емоция сред невероятната комбинация от тишина, девствена природа и чист морски въздух в нашият комплекс за сватби.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сватбени менюта в ресторант Топола Скайс

 

За Вашето безупречно тържество ние ще се погрижим да изготвим персонализиран сватбен куверт, който може да включва:

 

Сватбен куверт "Топола Скайс" - Делукс

сватбен куверт на цена от 80 лв. на човек.

 

Сватбен куверт "Топола Скайс" - Премиум

сватбен куверт на цена от 90 лв. на човек.

 

Не се колебайте да се свържете с нас ако имате въпроси и предложения относно нашите куверти. С радост ще обсъдим и договорим с Вас всичко, от което имате нужда за да бъде празненството Ви наистина съвършено а гостите - доволни.

 

Специалните сватбени менюта и неповторимата атмосфера на Топола Скайс ще допринесат за едно запомнящо се изживяване. А нашият екип от професионалисти ще се погрижи за отличното обслужване, защото ние знаем, че това е най-важният за Вас празник.

 

Отстъпка за ранни записвания
5% Отстъпка за онлайн резервации
Резервирайте сега!