Спиращи дъха прикючения в екшън парк Топола Скайс

Ако Вашият начин за откъсване от скучното ежедневие е да накарате кръвта ви да закипи, то приключенският парк на Топола Скайс Ризорт и Аквапарк е идеалното място за Вашата почивка. Хотелският комплекс предлага на своите гости да се насладят на разнообразие от въжени съоръжения за забавления с екстремен характер и с две степени на трудност:

 

  • Ниво 1 - С височина от 2.5м. и десет препятствия по пътя, тази част от приключенският парк на Топола Скайс е за всички начинаещи, които желаят да тестват своя лимит;
  • Ниво 2 - Играта за напреднали е по-взискателна и със значително по-сложни препятствия. С височина от 5м., тази секция съоръжения ще подложи Вашата физика на истинско изпитание и ще Ви накара да се поизпотите.

Екшън паркът на Топола Скайс Ризорт и Аквапарк предлага на своите гости и две стени за катерене с височина по 8м. всяка.

 

Привържениците на отборните спортни игри ще открият четири игрища за футбол, тенис на корт и волейбол, а желаещите да се разхладят могат да се възползват от басейн и аквапарк на територията на хотелския комплекс.

 

Ценова листа на приключенски парк Топола Скайс

 

Всички гости на Топола Скайс Ризорт и Аквапарк могат да се възползват от екшън съоръженията безплатно с пакет all inclusive.

 

Външните гости следва да заплатят входна такса от 15лв. на човек.

 

Отстъпка за ранни записвания
5% Отстъпка за онлайн резервации
Резервирайте сега!