COVID-19

TOPOLA SKIES, SUN&SAFE

Topola Skies Resort&Aquapark е мечтаното място за всички вас, любители на безкрайния морски хоризонт, на моментите с любимите хора и на усещането за спокойствие, свобода и безгрижие.

Повече от 10 години основният принцип, от който се водим в Topola Skies Resort & Aquapark, е грижата за вас, нашите гости.

В Topola Skies Resort & Aquapark ние почитаме природата. На територия от 60 декара сме готови да посрещнем вас и вашето семейство в нашите красиви градини със спираща дъха гледка към необятната морска шир.

За да следваме бързо променящия се свят, ние продължаваме да развиваме и утвърждаваме работни процедури в съответствие с изискванията на здравните служби и държавни разпоредби. Обучаваме служителите си, за да запазим тяхното здраве и вдъхновение. Осигуряваме безопасност и сигурност чрез засилено почистване, дезинфекциране и въвеждане на набор от допълнителни мерки, с които да гарантираме най-висока защита в условията на опасност от зараза от коронавирус SARS-COV-2, причиняващ заболяване COVID-19.